Mogelijkheden

¡Hola!

Voor Sevilla by Mandy werk ik uitsluitend op basis van privetours. In een privétour is er vaak meer aandacht voor comfort want je hoeft niet te wachten op andere deelnemers. Daarnaast is er meer ruimte voor persoonlijke aandacht.

Tijdens de tour kun je aan mij gedetailleerde vragen stellen zonder je zorgen te maken over het ophouden van een groep. Uiteraard deel ik ook tips die speciaal zijn afgestemd op jouw interesses en wensen. 

Boek je een privetour vanwege een speciale gelegenheid zoals een huwelijk, verjaardag of jubilea? Laat het mij gerust weten als je iets speciaals wilt organiseren. Maak samen met jouw gezelschap bijzondere herinneringen zonder de aanwezigheid van buitenstaanders. 

Tenslotte ontdek ik graag voor jou alle leuke plekjes die je niet mag missen tijdens je verblijf in Sevilla. Of je nu op zoek bent naar goede restaurants, bijzondere bezienswaardigheden of unieke accommodaties voor een fantastisch verblijf, ik geef je waardevolle tips. Ik werk samen met de beste bedrijven voor het reserveren van je activiteit en indien gewenst organiseer ik ook een volledige citytrip afgestemd op jouw wensen. 

Mandy mogelijkheden
Sevilla Highlights

Wat is er nu leuker dan om op een fiets de stad te ontdekken?  Tijdens deze privetour ga ik samen met jouw gezelschap op pad om de stad te laten zien.

Sevilla Electric

Maak het jezelf makkelijk en boek een privé fietstour op de nieuwe elektrische fietsen van het merk Tenways. De tour gaat langs alle highlights van de stad.

Sevilla Tradition

Sevilla is de bakermat van de flamenco dus een bezoek aan een show is een aanrader. Proef de sfeer van vroeger en beleef de show zoals de locals doen. 

Sevilla Walk

Samen met jouw gekozen gezelschap gaan we wandelen op plekken waar we met de fiets niet kunt komen. Laat je verrassen door de smalle straatjes.

Sevilla Combi

Kies voor deze tour als je niet kunt kiezen tussen wandelen en fietsen. Met de Sevilla Combi weet je zeker dat je alles hebt gezien.

Sevilla Tickets

Via Sevilla by Mandy, reserveer je vooraf eenvoudig entreetickets voor de bezienswaardigheden van de stad. 

Sevilla Incentive

Verras je medewerkers met een citytrip naar Sevilla. Ik regel de volledige reis inclusief transport, accommodatie en activiteiten.

Transport

Overtuigd om Sevilla te bezoeken? Boek nu je ticket bij Transavia en vlieg via Amsterdam Schiphol Airport of Eindhoven Airport.